Net geen Frankrijk

Laetitia-Baars-New-South-WalesTamron 10-24 | f/4.5 | 1/800

Al van jongs af aan namen mijn ouders mij ‘s zomers mee op vakantie naar Frankrijk. In het noorden voerde de snelweg altijd langs eindeloos rollende heuvels met opgerolde balen hooi en dat vond ik zo’n mooi aanzicht dat ik er sindsdien altijd een foto van wilde maken. Maar het kwam er nooit van, want stoppen langs de snelweg is in de meeste gevallen niet zo verstandig. In het binnenland van AustraliĆ« (omgeving Albury) kan het wel, daar is toch geen hond. Het zijn dan wel geen rollende heuvels, maar het komt aardig in de buurt.

Ik houd van de metaalglans in de kleuren, veroorzaakt door het polarisatiefilter op mijn lens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>